Tip: Zamrazujete buchty? A děláte to správně?


Buchty, řezy a bábovky zamrazujeme vždy krájené. Budou se rozmrazovat rychleji a jen v takovém množství, jaké budeme potřebovat. A pozor, v mrazáku by neměly být déle jak měsíc.


Přidejte si nás na Facebook a dozvíte se včas novinky, aktuality a rady!

Sdílejte tento článek na Facebooku.



Komentáře ke článku

Přidat komentář ke článku »

Zatím nebyl vložen žádný komentář.

Vložit nový komentář

(nebude zveřejněn)
(nepovinné)

Formulář pro přihlášení

 
Registrace | Zapomenuté heslo

Rady a tipy

Pálení svíček má svá pravidla

Vánoce bez svíček si představit neumíme a aby to neskončilo požárem, je třeba dodržovat pravidla. Dejte je na nehořlavou podložku a dál od hořlavých…

zobrazit celou radu »

zobrazit všechny tipy »
svatky

Nazapomeňte poblahopřát

Dnes je 20.04.2025

Dnes 20.04 svátek slaví:
Marcela

Zítra 21.04 svátek slaví:
Alexandra

Včera 19.04 svátek slavil:
Rostislav

© Na stará kolena | vyrobil INET-SERVIS.CZ 2013 - 2025 Kontakt | Nastavení cookies

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním webu nastarakolena.cz vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace